15 jaar in vogelvlucht!

Sinds oktober 2002 heeft Directeur Maya Angoelal haar bedrijf opgericht aan de Ieplaan 114 te Den haag. Het bedrijf is in 5 jaar gegroeid van 0 patiënten naar 900 patiënten en was daarom genoodzaakt te verhuizen naar een grotere locatie.

De tweede locatie, sinds 2007 gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 417, hoek Fahrenheitstraat, Den Haag. Daar heeft t bedrijf zich goed weten te ontwikkelen en is uitgegroeid tot een tandheelkundig centrum met meerdere medewerkers. Onder andere uitgebreid met tandartsen, mondhygiënisten, praktijkmanager, praktijkmedewerkers en stagiaires. Het patiënten bestand groeide van 900 naar meer dan 4000 vaste patiënten, de behandelkamers werden te klein. En sinds maart 2017 zijn wij gevestigd in het statige pand aan de Laan van Meerdervoort 420 met mooie ruime behandelkamers.

Inmiddels hebben wij een nieuwe huisstijl, website, bedrijfsnaam, kortom het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren mooi weten te ontwikkelen en heeft zich in een compleet nieuw jasje gestoken. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen, u bent van harte welkom op de nieuwe Locatie!

Deel dit bericht