Cosmetische Tandheelkunde

Wat is cosmetische tandheelkunde?
Cosmetische tandheelkunde wordt ook wel esthetische tandheelkunde genoemd en omvat de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt.

“Een stralend wit gebit. Wie wil dat niet?”

aarbeiVeel patiënten denken bij cosmetische behandelingen aan pijnlijke en langdurige ingrepen. Gelukkig is er vandaag de dag veel mogelijk om op een pijnvrije en deskundige wijze een stralend wit gebit te realiseren. Mede door de komst van bewezen innovatieve tandtechnische apparatuur.

Pijnloze behandeling met bewezen technieken en materialen
Mondzorg Dental Beauty uit Den Haag heeft zich de afgelopen jaren met bewezen succes diepgaand gespecialiseerd in de zogenoemde cosmetische tandheelkunde. Met de meest moderne technieken en biologische, verantwoorde materialen kunt u vertrouwen op de expertise van onze tandartsen en tandtechnici.

Een gezond gebit met prachtig witte tanden
U kunt bij Mondzorg Dental Beauty terecht voor alle cosmetische gebitsrenovaties. Voor het corrigeren van scheve tanden, beschadigde tanden en korte tanden, maar ook voor het plaatsen van kronen en bruggen in dezelfde kleur als uw gebit of het bleken van uw tanden.