Cosmetische Tandheelkunde

Wat is cosmetische tandheelkunde?

Cosmetische tandheelkunde wordt ook wel esthetische tandheelkunde genoemd en omvat de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt.

“Een stralend wit gebit. Wie wil dat niet?”

Esthetische TandheelkundeVeel patiënten denken bij cosmetische tandheelkunde aan pijnlijke en langdurige ingrepen. Gelukkig is er vandaag de dag veel mogelijk om op een pijnvrije en deskundige wijze een stralend wit gebit te realiseren. Mede door de komst van bewezen innovatieve tandtechnische apparatuur.

Pijnloze cosmetische tandheelkundige behandeling met bewezen technieken en materialen

Mondzorg Dental Beauty uit Den Haag heeft zich de afgelopen jaren met bewezen succes gespecialiseerd in de zogenoemde cosmetische tandheelkunde. Wij houden ons bezig met kleine front correcties met behulp van minimaal invasieve technieken. Voor uitgebreide en diepgaande esthetische ingrepen zullen wij u doorverwijzen naar een specialist.

Een gezond gebit met prachtig witte tanden

U kunt bij Mondzorg Dental Beauty terecht voor alle esthetische tandheelkundige gebitsrenovaties. Voor het corrigeren van scheve tanden in het front, beschadigde tanden en korte tanden, maar ook voor  het bleken van uw tanden.