Tanden bleken. Mooie witte tanden zijn ook bereikbaar voor u!

“Niet alleen de afwezigheid van ziekten is belangrijk.
Een mooi gebit kan ook bijdragen tot de psychische en sociale gezondheid”

bron: Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

Waarom onder toezicht van een tandarts tanden bleken?

Tanden bleken is alleen verantwoord onder begeleiding van een professional. Die kan beoordelen wat de oorzaak is van de verkleuring en een gepaste bleekmethode kiezen die voor uw gebit het beste is. Tevens wordt er gelet of de bleeklepel goed aansluit, of het tandvlees goed afgeschermd is tijdens het tanden bleken, zodat er geen bleekmiddel op het tandvlees komt. Vullingen, kronen, facings en brugwerk kleuren niet mee. Wij kunnen in samenwerking met een tandarts een compleet behandelplan maken.

Bleekmethoden

Er zijn 2 bleekmethoden. De ene methode is een kortdurende intensieve bleekbehandeling die in de stoel plaatsvindt. Bij de andere methode krijgt u op maat gemaakte bleeklepels, waarin u bleekgel aanbrengt, hier mee kunt u thuis uw tanden bleken.

Tanden bleken Den HaagVoor behandeling

Welk resultaat zal bleken opleveren?

Het bleekresultaat verschilt voor iedereen. De basiskleur van uw tandbeen bepaalt voor een groot deel het uiteindelijke resultaat. De basiskleur is bij iedereen anders. Het bleekresultaat is soms niet blijvend. In een aantal gevallen komt de verkleuring na een paar jaar weer terug. De vorming van tandbeen gaat namelijk gewoon door. Ook gebleekte tanden zullen, net zoals niet gebleekte tanden, op den duur verkleuren door veroudering. Dit proces gaat sneller als u rookt, bepaalde voedingsstoffen veel gebruikt en een slechte mondhygiëne heeft.

Aangeboden bleekbehandelingen en prijzen:

Naamloos document
• Op maat gemaakte bleeklepel. Thuisbleekmethode van onder of bovenkaak € 150,-
• Op maat gemaakte bleeklepels. Thuisbleekmethode van onderkaak en bovenkaak € 300,-
• Opalescence bleekgel € 19,50
• Bleken in de stoel 1,5 uur met Philips Zoom! Deze methode is met een lamp en geeft een sneller en intensiever resultaat. Voor bestaande vaste klanten kost deze bleekbehandeling € 250,- € 300,-

Let op! Voor alle bleekmethoden in de stoel, moet uw gebit maximaal 3 dagen vóór de bleekbehandeling gereinigd zijn door een mondhygiënist. Indien dit niet het geval is moet u €85,- voor een gebitsreiniging erbij rekenen.

Betaling van de nota’s

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
U kunt bij ons pinnen en contant afrekenen. Indien u verzekerd bent bij een verzekeringsmaatschappij die mondhygiëne behandelingen zonder contract en zonder expliciete verrichten vergoed, dan kunt u voor vergoeding in aanmerking komen. Anders niet.