Tanden bleken op de veiligste manier met Philips Zoom!

gegarandeerd de stralendste, witte tanden

tanden blekenVerantwoorde bleekmethode

Bij Mondzorg Dental Beauty gebruiken we Philips Zoom!, een verantwoorde bleekmethode om uw tanden tot zes tinten lichter te maken. U behoudt uw eigen natuurlijk lach, uw gebit wordt alleen opgefrist. Verkleurde tanden kunnen allerlei oorzaken hebben zoals rode wijn, sigaretten en ouder worden. Overleg met ons of uw gebit zich leent voor een Philips Zoom! behandeling. Dan helpt Mondzorg Dental Beauty u graag aan een natuurlijk witte en stralende lach.


Veilig en effectief tanden bleken

Klinische studies onderbouwen dat Philips Zoom! een veilige en effectieve tandenbleekmethode is, geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. De bleekbehandelingen van Philips Zoom! zijn professioneel erkend en maken uw tanden op een veilige en effectieve manier witter, zonder dat u daarbij pijn of gevoeligheid ervaart.

Welke behandeling is de juiste voor u?

U kunt kiezen uit een behandeling in de tandartspraktijk (Philips Zoom! WhiteSpeed In-Office) of voor een behandeling voor thuisgebruik. Laat u de behandeling in de praktijk uitvoeren, dan duurt een behandeling ongeveer anderhalf uur. In deze tijd zit de voorbereiding en 4 bleeksessies van 15 minuten met de lamp.

Bij de thuisbehandeling (Philips Zoom! Take-Home) kunt u de behandeling overdag, ’s avonds of ’s nachts uitvoeren. De behandeling overdag is of tweemaal daags 30 minuten, de behandeling ’s avonds of ’s nachts. 4 tot 6 uur. Bij de thuisbleekbehandeling wordt gebruik gemaakt van bleeklepels, een op maat gemaakte mal voor over uw tanden waarin u de bleekgel aanbrengt.

Tanden bleken met Philips Zoom!Bij de behandeling in de praktijk wordt de bleekgel door de tandheelkundige aangebracht op uw tanden (er wordt dus géén gebruik gemaakt van bleeklepels) en met behulp van blauw LED licht wordt het resultaat versterkt en de versneld. Één behandeling in de praktijk staat gelijk aan ongeveer 5 tot 7 dagen thuis bleken.

Voordelen:

  • Veilig en effectief
  • Optimaal resultaat door combinatie van ledlamp en gel
  • Weinig tot geen gevoeligheid
  • Natuurlijk en Duurzaam resultaat

Minder gevoeligheid met Philips Zoom!

De bleekgels die bij de Philips Zoom! behandelingen voor thuis en in de praktijk worden gebruikt, bevatten stoffen die de gevoeligheid van de tanden verminderd en tevens er voor zorgen dat de stevigheid en gladheid van het tandglazuur verbetert.

verantwoord tanden bleken Philips Zoom! Nazorg

Wanneer u uw tanden hebt gebleekt met Philips Zoom!, wilt u ze ook zo lang mogelijk wit houden. Elektrisch poetsen met Philips Sonicare helpt het gebit schoon te houden en de tanden langer wit.

Meer informatie kunt u vinden op Philips.nl/zoom