Nieuws

Mondzorg Dental Beauty in the spotlight

Mondzorg Dental Beauty was te gast in het Net5 tv programma “Wat vrouwen willen”. In deze uitzending verteld Maya Angoelal over algemene gebitsverzorging en zien we mondhygiëniste Lucine Abrahamian aan het werk tijdens een bleekbehandeling.

Lees meer

Unieke bleekactie voor bestaande patiënten verlengt t/m september 2018

Mondzorg Dental Beauty stelt het door u getoonde vertrouwen erg op prijs, daarom doen wij graag wat terug voor onze bestaande patiënten! Vanaf 24 mei t/m september 2018 kunt u bij Mondzorg Dental Beauty terecht voor uw witste glimlach! En dat slechts in 4 sessies van 15 minuten.

Als vaste klant betaald u slechts €250,-

Lees meer

Mondzorg Dental Beauty voegt vestigingen samen

Vanaf 20 maart 2017 zijn de Mondzorg Dental Beauty vestigingen samengevoegd.
Alle behandelingen vinden plaats in onze vernieuwde praktijk aan de Laan van Meedervoort 420 te Den Haag.

Lees meer

15 jaar in vogelvlucht

Sinds oktober 2002 heeft Directeur Maya Angoelal haar bedrijf opgericht aan de Ieplaan 114 te Den haag. Het bedrijf is in 5 jaar gegroeid van 0 patiënten naar 900 patiënten en was daarom genoodzaakt te verhuizen naar een grotere locatie.

De tweede locatie, sinds 2007 gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 417, hoek Fahrenheitstraat, Den Haag. Daar heeft t bedrijf zich goed weten te ontwikkelen en is uitgegroeid tot een tandheelkundig centrum met meerdere medewerkers. Onder andere uitgebreid met tandartsen, mondhygiënisten, praktijkmanager, praktijkmedewerkers en stagiaires.

Lees meer

Brede steun tweede kamer voorhang AMVB voorjaar 2018

Op 1 februari heeft het verzameloverleg over onder andere de mondzorg plaatsgevonden in de Tweede Kamer. De woordvoerders van de verschillende partijen hebben minister Bruins vragen gesteld en hun visie op de huidige gang van zaken gedeeld. In aanloop naar het overleg heeft NVM-mondhygiënisten veelvuldig gesproken met de verschillende woordvoerders, de minister en zijn ambtenaren.

Lees meer

Mondzorg Dental Beauty directeur / eigenaar Maya Angoelal genomineerd voor de EZVN awards

Nederland kent vele verkiezingen die ondernemers en managers in de schijnwerpers willen zetten. Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN) onderscheidt zich door het jaarlijks uitreiken van de EZVN awards waarbij de successen van ondernemers en managers met diverse culturen en achtergronden, op een positieve manier gepresenteerd en gedeeld worden.

Lees meer

Blijf op de hoogte


Ontvang periodiek onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Bovendien profiteert u als ontvanger van onze gratis digitale nieuwsbrief van unieke acties en kortingen.