Nieuws

Bestel: Gunstig geprijsde Kn95 FFP2 mondmaskers met certificaat

De veiligheid en gezondheid is uitermate belangrijk. Nu meer dan ooit. Bescherm u daarom met deze mondmaskers met beschermingsklasse van FFP2. Bestel onze gecertificeerde mondmaskers eenvoudig online.

Lees meer

Mondzorg Dental Beauty en Coronavirus preventie

Mondzorgpraktijken volgen het landelijk beleid (KNMT-richtlijn Infectiepreventie). De RIVM voert de regie over het landelijke beleid en coördineert de aanpak. Indien nodig zal het RIVM duidelijke instructies geven aan de inwoners van Nederland en de zorgverleners (waaronder tandartsen, huisartsen en fysiotherapeuten).

Lees meer
Mondzorg Dental Beauty coronavirus preventie

Vanaf 1 januari 2020 ontvangt u uw rekening niet langer van FaMed maar van Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Lees meer
Mondzorg Dental Beauty Den Haag samenwerking Infomedics

Vanaf heden poetslessen voor kinderen tot 18 jaar in onze kindvriendelijke praktijk!

Elke vrijdagmiddag en zaterdag geeft Alev poetsles aan kinderen onder de 18 jaar. De poetslessen bevorderen niet alleen een gezonde ontwikkeling van het gebit, maar het verkleint ook angst op latere leeftijd.

Lees meer

Mondhygiënist Maya Angoelal is expert op het gebied van mondgezondheid tijdens de zwangerschap

Een goede mondgezondheid is voor en tijdens een zwangerschap van essentieel belang. Onze expert; Maya Angoelal houdt uw gebit voor en tijdens de zwangerschap in top conditie.

Lees meer
mondzorg dental beauty te den haag zwangerschap en gebitsonderhoud

In de media: “Nederland heeft het!”

Mondzorg Dental Beauty was te gast in het RTL4 tv programma “Nederland heeft het!”.

In deze uitzending vertellen Mondhygiënisten Maya Angoelal en  Lucine Abrahamian je alles over het uitgebreide service portfolio van Mondzorg Dental Beauty. In een paar minuten ben je weer helemaal op de hoogte op het gebied van preventieve tandheelkunde, algemene tandheelkunde en esthetische behandelingen, zoals de onzichtbare beugel en composiet facings.

Lees meer
Nederland heeft het rtl4

Maak uw afspraak nog dit jaar!

Het einde van het jaar komt al weer met rasse schreden dichterbij. Om te weten of u nog een bedrag kunt besteden aan uw mondzorg kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekering om te weten of u dit jaar nog gebruik kunt maken van een openstaand tegoed met betrekking tot de vergoeding vanuit uw tandartsverzekering. Check snel uw tandartsverzekering want misschien heeft u nog recht op vergoeding voor het jaar 2019! Zonde als u hier geen gebruik van zou maken.

7 tips voor het kiezen van een tandarts verzekering

Lees meer
Afspraak maken Mondzorg Dental Beauty

Verbeter de stand van uw tanden met de onzichtbare beugel van Airsmile

De Airsmile is een uitneembare en doorzichtige beugel, die samengesteld wordt met op maat gemaakte aligners. Dit zijn een soort hoesjes, die uw tanden en kiezen geleidelijk aan recht zetten. De aligners kunnen iedere twee weken vervangen worden. Na uw behandeling hoeft u nooit meer ontevreden te zijn over de stand van uw tanden, maar heeft u een recht gebit.

Lees meer
Airsmile de onzichtbare beugel

Unieke Composiet Facings actie


Een composiet facing kan uitkomst bieden voor het eenvoudig en snel verfraaien van uw gebit. Zo kan een facing worden geplaatst over de eigen tanden voor het opvullen van spleetjes, afgebroken hoekjes maar ook om tanden wit(ter) te maken en scheve tanden te maskeren. Met composiet facings zijn onze tandartsen in staat om met één behandeling een oogstrelend resultaat te behalen.

Profiteer nu van €150,- korting en “Style your smile” met 6 facings voor slechts €750,-

Lees meer
Composiet Facings actie Mondzorg Dental Beauty Den haag

Vernieuwde DPSI screening bij elke controle

Een bezoekje aan de mondhygiënist is geen overbodige luxe, maar hoort bij een gezonde levensstijl, want een goede mondgezondheid is niet alleen belangrijk voor het gebit, maar voor het hele lichaam. Wist je dat een slechte mondgezondheid de kans verhoogt op een longontsteking, aderverkalking en hart en vaatziekten?

Mondzorg Dental Beauty hanteert bij elke controlebezoek de vernieuwde DPSI screening methode. Via deze methode zorgen we ervoor dat we samen uw mond schoon en gezond houden en eventuele problemen in een vroeg stadium ontdekken. Maak dus altijd gebruik van uw controleafspraken.

Lees meer
DPSI screening

Even voorstellen, Cassandra van Gijs, een van onze tandartsen

Na haar afronding studie tandheelkunde aan het ACTA in 2003 heeft zij  ruim 16 jaar ervaring als tandarts.

Zij heeft zich kunnen richten op patiënten met angststoornissen. Door haar jarenlange samenwerking met de tandprotheticus en het tandtechnisch laboratorium, heeft ze haar werkveld verbreed met het plaatsen van implantaten. Zodoende volledige en uitgebreide gebitsrenovaties te kunnen geven aan angstpatiënten.

Lees meer
Mondzorg Dental Beauty Tandarts Den Haag

Ook zonder verwijzing toegankelijk

Als gespecialiseerde verwijspraktijk ontvangen wij vele patiënten om specifieke tandheelkundige behandelingen te kunnen uitvoeren. Door middel van ons uitgebreide team beheerst Mondzorg Dental Beauty alle facetten op het gebied van tandheelkundige zorg.

Lees meer
Mondzorg Dental Beauty te Den Haag zonder verwijzing toegankelijk

Leuk interview vakblad MedischOndernemen

Maya Angoelal is eigenaar van tandheelkundig centrum Mondzorg Dental Beauty in Den Haag. Zij begon haar praktijk 17 jaar geleden als vrijgevestigde mondhygiënist. In 2007 veranderde zij van locatie en nam tandartsen in dienst. In 2017 verhuisde zij met de hele praktijk naar een groter nabijgelegen pand op een A-locatie.

Lees meer
Mondzorg Dental Beauty in Medisch ondernemen

Mondzorg Dental Beauty in the spotlight

Mondzorg Dental Beauty was te gast in het Net5 tv programma “Wat vrouwen willen”. In deze uitzending verteld Maya Angoelal over algemene gebitsverzorging en zien we mondhygiëniste Lucine Abrahamian aan het werk tijdens een bleekbehandeling.

Lees meer

Unieke bleekactie voor bestaande patiënten verlengt t/m september 2018

Mondzorg Dental Beauty stelt het door u getoonde vertrouwen erg op prijs, daarom doen wij graag wat terug voor onze bestaande patiënten! Vanaf 24 mei t/m september 2018 kunt u bij Mondzorg Dental Beauty terecht voor uw witste glimlach! En dat slechts in 4 sessies van 15 minuten.

Als vaste klant betaald u slechts €250,-

Lees meer

Mondzorg Dental Beauty voegt vestigingen samen

Vanaf 20 maart 2017 zijn de Mondzorg Dental Beauty vestigingen samengevoegd.
Alle behandelingen vinden plaats in onze vernieuwde praktijk aan de Laan van Meedervoort 420 te Den Haag.

Lees meer

15 jaar in vogelvlucht

Sinds oktober 2002 heeft Directeur Maya Angoelal haar bedrijf opgericht aan de Ieplaan 114 te Den haag. Het bedrijf is in 5 jaar gegroeid van 0 patiënten naar 900 patiënten en was daarom genoodzaakt te verhuizen naar een grotere locatie.

De tweede locatie, sinds 2007 gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 417, hoek Fahrenheitstraat, Den Haag. Daar heeft t bedrijf zich goed weten te ontwikkelen en is uitgegroeid tot een tandheelkundig centrum met meerdere medewerkers. Onder andere uitgebreid met tandartsen, mondhygiënisten, praktijkmanager, praktijkmedewerkers en stagiaires.

Lees meer

Brede steun tweede kamer voorhang AMVB voorjaar 2018

Op 1 februari heeft het verzameloverleg over onder andere de mondzorg plaatsgevonden in de Tweede Kamer. De woordvoerders van de verschillende partijen hebben minister Bruins vragen gesteld en hun visie op de huidige gang van zaken gedeeld. In aanloop naar het overleg heeft NVM-mondhygiënisten veelvuldig gesproken met de verschillende woordvoerders, de minister en zijn ambtenaren.

Lees meer

Mondzorg Dental Beauty directeur / eigenaar Maya Angoelal genomineerd voor de EZVN awards

Nederland kent vele verkiezingen die ondernemers en managers in de schijnwerpers willen zetten. Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN) onderscheidt zich door het jaarlijks uitreiken van de EZVN awards waarbij de successen van ondernemers en managers met diverse culturen en achtergronden, op een positieve manier gepresenteerd en gedeeld worden.

Lees meer

Blijf op de hoogte


Ontvang periodiek onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Bovendien profiteert u als ontvanger van onze gratis digitale nieuwsbrief van unieke acties en kortingen.