Verbeter de stand van uw tanden met de onzichtbare beugel van Airsmile

Wat is de Airsmile?
Airsmile de onzichtbare beugelDe Airsmile is een uitneembare en doorzichtige beugel, die samengesteld wordt met op maat gemaakte aligners. Dit zijn een soort hoesjes, die uw tanden en kiezen geleidelijk aan recht zetten. De aligners kunnen iedere twee weken vervangen worden. Na uw behandeling hoeft u nooit meer ontevreden te zijn over de stand van uw tanden, maar heeft u een recht gebit.

De voordelen van Airsmile
Kiest u ervoor de stand van uw tanden te verbeteren met een Airsmile beugel, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste krijgt u een beugel op maat. Een beugel op maat zit niet alleen lekkerder dan een beugel met een standaard maat, maar verbetert de stand van uw tanden bovendien op exact de juiste plekken. Dit maakt het erg effectief.

Een ander voordeel van de beugel, is het feit dat de aligners van de beugel uitneembaar zijn. Dit maakt eten en drinken niet alleen gemakkelijker, maar helpt u bovendien uw gebit goed schoon te houden. Mensen die een standaard beugel dragen, moeten veel moeite doen om hun tanden goed te reinigen onder deze beugel. U heeft hier geen last van. Als u uw tanden wil poetsen, flossen of op een andere manier wil reinigen, haalt u het gewoon even uit uw mond.

Daarnaast zijn de aligners erg prettig om te dragen. Een slotjesbeugel prikt in de wangen en in de lippen, maar de beugel doet dit niet. Tot slot zijn de aligners transparant en daarom bijna onzichtbaar. U weet wel dat u een beugel draagt, maar andere mensen zien dit helemaal niet. Dit betekent dat u de Airsmile beugel naadloos in uw dagelijks leven kunt inpassen, zonder dat iemand dit in de gaten heeft.

Wij hebben een scherpe aanbieding. De air aestetics van €1500,– voor €1200,– deze aanbieding is alleen voor kleine standcorrecties met een maximum van 6 aligners.

Meer weten of direct een afspraak maken?

Deel dit bericht