Mondhygiënist Maya Angoelal is expert op het gebied van mondgezondheid tijdens de zwangerschap

Een goede mondgezondheid is voor en tijdens een zwangerschap van essentieel belang

Even voorstellen;

Ik heet Maya Angoelal en werk sinds 18 jaar, met plezier, als vrijgevestigde mondhygiënist in mijn eigen praktijk; Mondzorg Dental Beauty te Den Haag. En ik ben moeder van een zoon van 11 jaar.

Ik werk samen met twee collega behandelaars en ben gespecialiseerd in Preventieve tandheelkunde, parodontologie en ik heb veel affiniteit met kinder -en cosmetische tandheelkunde.

Gedurende mijn carrière heb ik veel vrouwen mogen begeleiden voor en tijdens hun zwangerschap. Wanneer vrouwen zwanger willen worden door middel van IVF is het belangrijk dat de lichamelijke factoren zo gunstig mogelijk worden gestemd. Ik begeleid- en zorg dat ontstekingen in de mond verdwijnen -en eventuele nadelige voedingspatronen worden verbeterd. Zo verwijst de gynaecoloog regelmatig vrouwen naar mij door om een gezonde mond te bewerkstelligen zodoende de risico’s van vroeggeboorte te beperken.

Voor vrouwen die al zwanger zijn, is het risico groot dat ze zwangerschapsgingivitis ontwikkelen, dit versterkt de kans op vroeggeboorte en kan tevens blijvende schade aanrichten aan het gebit.

Tijdens het bezoek wordt het gebit gescreend en een medische vragenlijst afgenomen. Ik maak dan een passend behandelplan die samen wordt besproken en ingepland gedurende de zwangerschap.
Mijn streven is eenieder te helpen aan een mooie gezonde mond!

In samenwerking met zwangerenportaal

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak via onderstaand contactformulier.

    Onze expert tijdens de zwangerschap:
    Maya Angoelal

    Ook tijdens uw zwangerschap bent u bij Mondzorg Dental Beauty in goede handen.

    Deel dit bericht